Crèdits

Idea, creació i producció:
Marc Martínez, ThinkandView
www.ThinkandView.com

Guió del conte:
Dani Coma
www.danicoma.com

Veus en off
(Narrador i pesonatges)
Jordi Filbà
Linkedin

Mescla d'àudio
Jordi Joan
www.G23.es

Música
Pere Tió

El conte dels Pastorets
del Calendari d'Advent

Ens agrada el Nadal i se'ns feia llarga l'espera​;​ per això, vam decidir fer un altre Calendari d'Advent. Aquesta vegada​, però,​ no seran 25 reptes a fer, ​sinó​ quelcom més especial.

Per si algú no ho sap, l'a​dvent se celebra els dies ​previs a ​la celebració de ​Nadal i és costum que els pares i mares regalin ​un​ calendari d'advent als més petits de casa. ​El calendari té 25 finestretes i cadascuna ​conté​ un regal. Normalment​,​ és una cosa petita, un detall, un caramel o una xocolatina... Però nosaltres​,​ ​com que ​hem fet un Calendari d'Advent digital​,​ ​no podem ​regalar dolços ​perquè ​és una mica complicat.

​A Think&View ens agrada explicar històries i com que això va de Nadal, hem decidit regalar-vos la història nadalenca ​més esperada de cada any: els Pastorets.

De versions dels Pastorets​,​ n'hi ha per triar i remenar. Arreu de Catalunya​,​ ​se'n​ fan representacions cada any i estem segurs que, després de sentir el conte que en Dani Coma ha escrit i en Jordi Fiblà us explicarà, quan arribi el dia trobareu ​una​ representació ​ben​ a ​prop de casa ​per anar a veure en Lluquet​, ​en Rovelló i en Satanàs,​ en viu i en directe​, ​és clar.

Així que aquí els teniu! Els Pastorets del calendari de l’Advent! Esperem que us ho passeu tan bé com ens ho hem passat nosaltres fent-los i, sobretot, que ​​ajudin a fer-vos més curta l'espera fins a​ Nadal!

ThinkandView Multimèdia i Audiovisual 2015

Idea, creació i producció:ThinkandView, Marc Martines
Guió del conte: Dani Coma / Veus en off: Jordi Filbà / Música: Pere Tió
Pàgina web optimitzada pels navegadors Firefox i Chrome

img